Ai transportul gratuit toată luna aprilie.

Cel mai mare producător de profile PVC

Hauzen.ro este platforma dedicata tuturor actorilor implicati in procesul de constructie si montare de profile PVC: producatori, montatori si persoane fizice; scopul sau fiind de a gasi rapid, si intr-un raport calitate-pret corect, solutiile potrivite oricarui proiect de renovare, indiferent de dimensiuni.


Hauzen.ro este un proiect demarat si sustinut de Ramplast, cel mai mare producator local de profile PVC din Romania. Profilele Ramplast dețin certificările prestigiosului Institut IFT Rosenheim (Germania), ceea ce explică prezența și aprecierea de care se bucura acestea pe piața occidentală.

Sustenabilitate

Produse folosind tehnologii de extrudare și componenți de calitate superioară, profilele Ramplast conțin pulbere PVC de înaltă calitate și aditivi ecologici pe bază de Ca-Zn (calciu-zinc), furnizați de liderii mondiali în domeniu.


Toate profilele furnizate prin platforma hauzen.ro sunt produse Ramplast, indiferent de montator sau de firma de construcții cu care alegeți să lucrați.


Profilele PVC Ramplast sunt produse într-un centru de producție modern, cel mai mare de acest gen din România. Centrul de producție Ramplast este dotat cu o nouă instalație de malaxare automată și linii de extrudare de ultimă generație, produse de liderii mondiali în domeniu. În cadrul fabricii se folosește o tehnologie de extrudare furnizată de firma austriacă Greiner.

Valorile care ne reprezintă

Dăruire Hauzen

Familie

Dragostea pentru familie și cămin e cea care ne ghidează în tot ce facem. Acționăm și simțim ca într-o familie, între noi, dar și cu partenerii noștri. Iar, împreună, ne implicăm cu toată dăruirea pentru ca proiectul vostru să fie exact așa cum v-ați dorit: simplu, rapid și bine făcut.

Diversitate Hauzen

Încredere

Încrederea este fundamentul pe care am construit această platformă pe care v-o dedicăm. Alături de partenerii noștri, verificați și avizați în timp, avem convingerea că vom oferi produsele de care ai nevoie, cel mai rapid și avantajos. Comunică transparent și pe înțelesul vostru toate informațiile esențiale pentru ca voi să puteți lua decizia ușor.

Respect Hauzen

Respect

Fiecare client este cel mai important pentru noi. Suntem aproape de voi pentru a vă ajuta în găsirea produselor ideale pentru spațiul vostru. Respectul nostru se traduce prin atenția la nevoile voastre, dar și prin produse și servicii corecte.

Dezvoltare Hauzen

Dezvoltare

Pornim de la premisa că totul este mereu perfectibil, astfel că alocăm resurse importante cercetării și educației. Încurajăm continuu dezvoltarea oamenilor, prin diferite programe de training sau prin dialoguri deschise, ce au ca scop înțelegerea obiceiurilor de consum și a tendințelor.

Experiența Hauzen

Experiență

Echipa noastră are o experiență de peste 25 de ani în domeniu, ceea ce ne permite să vă asigurăm că produsele și serviciile noastre au trecut testul timpului. Lucrăm exclusiv cu personal calificat și pregătit, care beneficiază de instructaj periodic și are la bază cunoștințe preluate din generație în generație.

Sustenabilitate Hauzen

Sustenabilitate

Investim resurse importante în construirea unei companii ce are grijă de viitoarele generații. Ne dorim ca impactul asupra mediului să fie cât mai mic și suntem dedicați misiunii noastre de a livra produse și servicii de calitate, având mereu în minte siguranța voastră, a familiilor voastre, a partenerilor și a naturii.

Hauzen

Profilele PVC Ramplast sunt produse intr-un centru de productie modern, cel mai mare de acest gen din România.


Centrul de productie Ramplast este dotat cu o nouă instalație de malaxare automată și linii de extrudare de ultimă generație, produse de liderii mondiali în domeniu. În cadrul fabricii se folosește o tehnologie de extrudare furnizată de firma austriacă Greiner.

Calitate și certificări

Toate produsele Ramplast reprezintă garanția calității funcționării companiei într-un Sistem Integrat Calitate-Mediu. Hauzen are în dotare un laborator propriu de testare a proprietăților fizico-mecanice, atât ale profilelor, cât și ale ferestrelor și ușilor, ca produse finite.


Procesul de extrudare a profilelor Ramplast este atent monitorizat prin efectuare de teste periodice în cadrul laboratorului propriu, atât a materiilor prime, cât și a produselor finite, pentru a asigura un nivel ridicat și constant al calității profilelor.

WA button WA button