Profită de transportul gratuit toată luna mai.

Acționăm și funcționăm ca o familie. De aceea, am ales să susținem comunitatea și economia locală și să lucrăm cu producători locali și cu firme mici, specializate în producția ferestrelor.

Toți partenerii noștri sunt profesioniști, tâmplari de meserie, cu o vastă experiență în producția și montarea corectă a ferestrelor.

About Hauzen

Produse de calitate, montaj executat corect

Hauzen.ro este platforma care reunește laolaltă producătorii, clienții și montatorii. Pentru că, atunci când alegeți să vă schimbați ferestrele și ușile, trebuie să știți că un rol deosebit de important, pe lângă calitatea produselor, îl ocupă și montajul. Iar dacă montajul este unul defectuos sau executat incorect, atunci și tâmplăria ferestrelor și ușilor va ceda mult mai rapid.

Specialiști montatori, tâmplari de meserie

Pentru a evita aceste neplăceri, Hauzen.ro lucrează doar cu meșteri autorizați și cu o vastă experiență, ce garantează lucrări durabile și montate corespunzător. Toți specialiștii noștri montatori sunt profesioniști, tâmplari, ce își transmit din generație în generație tainele meseriei.

About Hauzen
About Hauzen

Suport permanent pentru partenerii noștri

Iar noi, pe lângă materia primă pe care le-o furnizăm - ferestre și uși cu tâmplărie PVC, le oferim și tot suportul de care au nevoie pentru a se dezvolta, cursuri de specializare, precum și acces la materiale educative și la programe de training de montaj.

Ești pregătit să începi viitorul tău proiect?

WA button WA button