Profită de transportul gratuit toată luna mai.

Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Ușă de interior 860/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stanga, montant orizontal + vertical
  Ușă de interior 860/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stanga, montant orizontal + vertical
 2. Ușă de interior 860/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta, montant orizontal + vertical
  Ușă de interior 860/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta, montant orizontal + vertical
 3. Ușă de interior 860/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga
  Ușă de interior 860/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga
 4. Ușă de interior 860/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta
  Ușă de interior 860/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta
pe pagină

Modele și culori de uși din termopan pentru interior 

Atunci când explorezi gama noastră de uși din termopan pentru interior, vei descoperi o varietate de modele și culori pentru a adăuga un aspect distinctiv și funcționalitate spațiului tău. Iată câteva opțiuni disponibile:

 • Uși de interior termopan albe: Ușile albe sunt o alegere populară pentru interioare, deoarece se potrivesc ușor în diverse stiluri de design. Ele adaugă luminozitate și o senzație de spațiu.
 • Uși de interior termopan cu modele decorative: Dacă dorești să adaugi un element de design la interiorul casei tale, poți opta pentru uși cu modele decorative. Acestea pot include elemente gravate sau vitralii care aduc o notă de eleganță.
 • Uși de interior termopan la comandă: Dacă ai o viziune specifică pentru interiorul casei tale, poți alege să personalizezi ușile în funcție de preferințele tale. Poți selecta culori, modele și finisaje pentru a se potrivi perfect stilului de design pe care l-ai ales.
 • Uși de interior termopan cu geam: Ușile cu geam adaugă lumină naturală în încăperi și creează o conexiune vizuală între spațiile din casă. Acestea pot avea geamuri simple sau modele decorative.
 • Uși de interior termopan cu modele albe: Dacă vrei să păstrezi un aspect simplu și modern, ușile albe cu modele subtile pot fi o alegere excelentă. Acestea adaugă un plus vizual fără a acapara spațiul.

Tipuri de geam pentru ușa de interior din PVC cu termopan

Când vine vorba de tipurile de geamuri pentru ușa de interior din PVC cu termopan, poți alege în funcție de nevoile tale și de gradul de intimitate pe care îl dorești. Iată câteva opțiuni populare:

 • Geamuri simple: Acestea sunt geamuri netede, fără modele sau ornamente, care permit luminii să pătrundă în încăpere, dar asigură și o oarecare intimitate.
 • Geamuri cu modele decorative: Geamurile cu modele gravate sau vitralii adaugă un element de design la ușă. Aceste modele pot crea un aspect elegant și pot servi ca punct focal în încăpere.
 • Geamuri mate sau texturate: Aceste geamuri oferă intimitate, deoarece permit luminii să intre, dar distorsionează vederea, protejând încăperea de ochi indiscreți.
  Geamuri colorate: Dacă dorești să adaugi o notă de culoare, poți opta pentru geamuri în nuanțe diverse. Acestea pot completa designul interior și pot crea efecte vizuale atractive.

Întrebări frecvente despre ușile de interior din PVC:

Cum să alegi deschiderea pentru ușile de interior?

Alegerea deschiderii depinde de spațiul disponibil și de preferințele tale. Poți opta pentru uși cu deschidere clasică sau pentru uși glisante, în funcție de cerințele tale de spațiu și design.

Cum să integrezi ușa de termopan în designul camerei?

Pentru a integra ușa de termopan în designul camerei, asigură-te că alegi un model și o culoare care se potrivesc cu decorul general. Poți completa aspectul cu accesorii și elemente de design care pun în valoare ușa.

Când e mai potrivită ușă de interior cu geam?

Ușa de interior cu geam este potrivită atunci când dorești să ai lumină naturală în încăpere sau să creezi o legătură vizuală între diferite spații din casă. De asemenea, este o alegere bună atunci când vrei să adaugi un element de design distinctiv.

Alege ușa potrivită

WA button WA button