Profită de transportul gratuit toată luna mai.

Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Fereastră baie 560/560, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga
  Fereastră baie 560/560, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga
 2. Fereastră baie 560/560, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta
  Fereastră baie 560/560, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta
pe pagină

Cum să alegi un geam din termopan pentru baie?

Atunci când vine vorba despre alegerea unui geam termopan pentru baie, există mai mulți factori de luat în considerare pentru o variantă optimă. Baia este un spațiu unic, unde intimitatea, izolația și estetica joacă un rol important. Trebuie să ai grijă și la nivelul de umiditate, dar o să dorești să creezi și un spațiu intim, în care să nu te deranjeze sunetele din exterior. 


Iată după ce criterii poți să alegi geamul termopan potrivit pentru baia ta: 

 • Intimitate: Intimitatea este esențială în baie. Astfel, ar trebui să optezi pentru geamuri termopan care oferă o opacitate suficientă pentru a și-o asigura, dar care permit în același timp luminii naturale să pătrundă în spațiu. Geamurile mate sau texturate sunt opțiuni excelente pentru această nevoie.
 • Izolare termică: Asigură-te că geamul termopan ales oferă o izolare termică de înaltă calitate pentru a menține temperatura în baie constantă și a reduce costurile cu încălzirea sau răcirea. Cu toții ne dorim să ieșim din duș într-o baie călduroasă, iar un geam termopan pentru baie poate ajuta cu acest lucru.
 • Rezistență la umiditate: Baia este un mediu umed, așa că geamurile termopan pentru baie ar trebui să fie rezistente la umezeală și să nu se deterioreze în contact cu apa.
  Ușurința în curățare: Geamurile termopan pentru baie ar trebui să fie ușor de curățat, pentru a menține un aspect proaspăt și curat în spațiu.
 • Design estetic: Alege un model care se potrivește cu designul general al băii tale. Culorile și finisajele geamurilor ar trebui să se integreze armonios în decorul existent.

Modele de geamuri mici pentru baie

Baia ta poate deveni un spațiu mai confortabil și atrăgător cu ajutorul unui geam termopan mic și bine ales. Iată câteva modele potrivite pentru băi:

 • Geamuri mate: Aceste geamuri oferă intimitate și permit luminii să pătrundă în baie, creând un efect plăcut.
 • Geamuri texturate: Aceste geamuri adaugă un element de design la baia ta, oferind atât intimitate, cât și un aspect plăcut.
 • Geamuri gravate: Geamurile cu motive gravate adaugă un element decorativ și un grad crescut de intimitate, fără a compromite lumină naturală.
 • Geamuri colorate: Dacă dorești să adaugi o notă de culoare băii tale, poți opta pentru geamuri termopan colorate, potrivite cu tema sau paleta de culori a spațiului.

Întrebări frecvente despre geamurile de baie: 

Cum să asiguri intimitatea pentru geamul de la baie?

Intimitatea în baie poate fi asigurată prin utilizarea de geamuri mate, texturate sau gravate, care opacifiază parțial, permițând totuși trecerea luminii naturale.

Ce tip de geam este potrivit pentru baie?

Geamurile mate, texturate sau gravate sunt potrivite pentru baie, deoarece oferă intimitate, rezistență la umiditate și un aspect estetic plăcut.

Cum să asiguri ventilația optimă în baie?

Pentru a asigura ventilația optimă în baie, asigură-te că geamul este echipat cu mecanisme de deschidere adecvate, cum ar fi ferestrele batante sau culisante. Acest lucru permite circulația aerului proaspăt și eliminarea umidității. Ai grijă să lași geamul deschis mai ales după ce ai făcut un duș lung sau o baie fierbinte, pentru a ajuta cu ventilația naturală a camerei. 

Suntem partenerul tău de încredere atunci când vine vorba de renovări și amenajări interioare, cu această platformă românească dedicată micilor afaceri locale de familie, specializate în producția de tâmplărie PVC pentru ferestre și uși. 

Alege fereastra potrivită

WA button WA button