Profită de transportul gratuit toată luna mai.

Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Fereastră living 1800/1200, profil PVC Ramplast, 3 canate, deschidere dreapta, 2 x Fixă + Rotobatantă
  Fereastră living 1800/1200, profil PVC Ramplast, 3 canate, deschidere dreapta, 2 x Fixă + Rotobatantă
 2. Fereastră living 1800/1200, profil PVC Ramplast, 3 canate, deschidere stânga, 2 x Fixă + Rotobatantă
  Fereastră living 1800/1200, profil PVC Ramplast, 3 canate, deschidere stânga, 2 x Fixă + Rotobatantă
 3. Fereastră living 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate mobile, deschidere stânga
  Fereastră living 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate mobile, deschidere stânga
 4. Fereastră living 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate mobile, deschidere dreapta
  Fereastră living 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate mobile, deschidere dreapta
 5. Fereastră living 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere dreapta, fix + rotobatantă
  Fereastră living 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere dreapta, fix + rotobatantă
 6. Fereastră living 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere stânga, fix + rotobatantă
  Fereastră living 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere stânga, fix + rotobatantă
pe pagină

Modele de geamuri din termopan pentru living

Livingul este camera plină de viață a unei case. Este locul în care petreci timp cu familia sau cu prietenii. Tocmai de aceea, modul în care această cameră este luminată și aranjată influențează atmosfera pe care o poate crea. Dacă dorești să aduci lumină și eleganță în sufrageria ta, modelele de geamuri termopan pentru living reprezintă alegerea perfectă. Aceste geamuri dau camerei un aspect rafinat, asigurând în același timp izolația termică necesară pentru a te bucura de confortul casei tale. Pe Hauzen.ro găsești o gamă variată de modele de geamuri living, care pot satisface toate preferințele tale. 

Ghid de selecție pentru ferestrele de living

Atunci când alegi ferestre pentru sufragerie, este important să ții cont de mai multe aspecte cheie: 

 • Stil și design: Fie că preferi un aspect modern sau clasic, asigură-te că alegi un model de geam termopan living care se potrivește cu decorul și stilul sufrageriei tale. Optează pentru modele de geamuri termopan living cu finisaje elegante și profile care se potrivesc armonios cu amenajarea interioară. Nu uita de tipurile de rame. Și acestea trebuie să fie potrivite cu aspectul camerei. Ar fi de preferat să ai o imagine de ansamblu dinainte, pentru a ști exact elementele de care ai nevoie și linia de design pe care vrei să o urmezi.
 • Dimensiuni: Măsurarea corectă a spațiului destinat geamului este esențială. În funcție de dimensiunile sufrageriei tale, poți alege geamuri termopan mari sau variante mai mici, pentru a obține efectul dorit.
 • Tipuri de deschidere: Geamurile pentru sufragerie pot fi echipate cu diferite tipuri de deschidere, precum batante, culisante sau fixe. Alege tipul de deschidere care să corespundă nevoilor tale de ventilație și acces facil.
 • Izolare termică: Asigură-te că geamurile termopan pentru living alese oferă o izolare termică de înaltă calitate, pentru a menține temperatura interioară confortabilă și pentru a reduce costurile de încălzire sau răcire.

Întrebări frecvente despre geamurile de living:

Ce geamuri se potrivesc pentru living?

Geamurile de sufragerie trebuie să fie selectate cu atenție, având în vedere estetica și funcționalitatea. Modelele de geamuri termopan pentru living vin într-o gamă variată de opțiuni, inclusiv geamuri mari, geamuri cu deschidere diversă și modele cu finisaje elegante.

Ce variante de ferestre mari de living există?

Dacă ești în căutarea unor ferestre mari pentru living, ai la dispoziție variante batante sau culisante. Acestea permit luminii să pătrundă în cameră în cantități generoase și îți oferă o vedere minunată asupra exteriorului.

Ce tipuri de deschidere sunt disponibile pentru geamurile de sufragerie?

Pentru geamurile de sufragerie, poți opta pentru deschideri batante, culisante sau modele fixe, în funcție de preferințele tale, dar și de spațiul disponibil. Fiecare tip de deschidere are avantajele sale, iar alegerea depinde de nevoile specifice ale fiecărei case. 


Indiferent de opțiunea aleasă, la Hauzen îți oferim ferestre de living de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Avem oferte excelente pentru modele de geamuri termopan living, astfel încât să îți poți transforma sufrageria într-un spațiu luminos și confortabil.

Alege fereastra potrivită

WA button WA button