Profită de transportul gratuit toată luna iulie.

Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Ușă balcon 850/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga, montant orizontal
  Ușă balcon 850/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga, montant orizontal
 2. Ușă balcon 850/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta, montant orizontal
  Ușă balcon 850/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta, montant orizontal
 3. Ușă balcon 850/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga
  Ușă balcon 850/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga
 4. Ușă balcon 850/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta
  Ușă balcon 850/2050, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta
pe pagină

Modele de ușă de balcon din termopan

Balconul este o extensie sau o platformă deschisă atașată la o clădire sau la un etaj superior, care se află de obicei deasupra solului și servește ca spațiu exterior suplimentar pentru relaxare, recreere sau alte activități în aer liber. Balconul este locul de unde poți admira peisajul, cel în care poți cultiva plante în ghivece, sta la soare sau savura o băutură în aer liber.

Când vine vorba de uși de balcon din termopan, poți alege dintr-o gamă variată de modele pentru a îndeplini nevoile și gusturile tale. Iată câteva opțiuni populare pe care le poți lua în considerare:

 • Uși de balcon termopan simple: Acestea sunt modele clasice, cu o singură deschidere. Sunt ușor de utilizat și se potrivesc perfect pentru balcoanele mai mici.

 • Uși glisante termopan pentru balcon: Ușile glisante sunt ideale pentru spațiile cu dimensiuni limitate. Ele economisesc spațiu și permit luminii să pătrundă în încăpere.

 • Uși de balcon termopan cu geamuri: Dacă dorești să ai mai multă lumină naturală în interior, poți opta pentru uși de balcon cu geamuri. Acestea creează o atmosferă luminoasă și oferă o priveliște frumoasă spre exterior.

 • Uși de balcon termopan modele: Dacă îți dorești un design personalizat, poți alege uși cu modele decorative sau diverse texturi. Aceste modele adaugă un element de design distinctiv balconului tău. 

Tipuri de închidere pentru ușa de termopan pentru balcon

Atunci când alegi o ușă de termopan pentru balcon, trebuie să iei în considerare tipul de închidere care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Iată câteva opțiuni de închidere comune:

 • Închidere simplă: Ușile cu închidere simplă sunt ușor de deschis și închis manual. Acestea sunt o alegere clasică pentru balcoanele mici.

 • Închidere cu manivelă: Ușile cu închidere cu manivelă oferă un mecanism mai complex, care asigură o etanșeitate mai bună. Manivela permite închiderea și deschiderea ușii cu ușurință.

 • Închidere glisantă: Ușile glisante au un sistem de glisare care permite deschiderea lor într-un mod lin. Acestea economisesc spațiu și oferă un aspect modern.

 • Închidere automată: Unele uși de balcon pot fi dotate cu un sistem de închidere automată, care se poate acționa cu un buton sau telecomandă. Aceasta adaugă un nivel suplimentar de confort.

Întrebări frecvente despre ușile pentru balcon din PVC: 

Ce protecție oferă o ușă de balcon sau terasă din termopan?

Ușile de balcon din termopan oferă o protecție eficientă împotriva intemperiilor, zgomotului și pierderilor de căldură. Ele contribuie la crearea unui mediu confortabil și sigur în interior.

Când se potrivește mai bine o ușă glisantă din termopan?

Ușile glisante din termopan sunt ideale pentru spațiile mici sau pentru situațiile în care economisirea spațiului este o prioritate. Acestea oferă o deschidere netedă și facilitează accesul pe balcon sau pe terasă.

Ce eficiență termică oferă o ușă din termopan pentru balcon? 

Ușile din termopan sunt cunoscute pentru proprietățile lor de izolare termică. Acestea ajută la menținerea temperaturii interioare constante, reducând costurile de încălzire pe parcursul iernii și de răcire pe parcursul verii, contribuind la eficiența energetică a casei tale.

 

Alege ușa potrivită