Profită de transportul gratuit toată luna mai.

Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Fereastră bucătărie 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere stânga, rotobatantă
  Fereastră bucătărie 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere stânga, rotobatantă
 2. Fereastră bucătărie 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere dreapta, rotobatantă
  Fereastră bucătărie 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere dreapta, rotobatantă
 3. Fereastră bucătărie 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere stânga, fixă + rotobatantă
  Fereastră bucătărie 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere stânga, fixă + rotobatantă
 4. Fereastră bucătărie 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere dreapta, fixă + rotobatantă
  Fereastră bucătărie 1160/1160, profil PVC Ramplast, 2 canate, deschidere dreapta, fixă + rotobatantă
 5. Fereastră bucătărie 860/1160, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga, rotobatantă
  Fereastră bucătărie 860/1160, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere stânga, rotobatantă
 6. Fereastră bucătărie 860/1160, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta, rotobatantă
  Fereastră bucătărie 860/1160, profil PVC Ramplast, 1 canat, deschidere dreapta, rotobatantă
pe pagină

Criterii esențiale de selecție pentru geamurile de bucătărie

Bucătăria este inima casei. Chiar dacă petrecem foarte mult timp în living, aici este locul în care toată familia se adună în timpul săptămânii pentru a sta la masă. Mai mult, este locul în care se prepară mâncarea, deci ferestrele au un rol foarte important. 


Atunci când alegi geamuri de bucătărie, este important să ții cont de mai mulți factori cheie, pentru o alegere optimă care să îmbunătățească aspectul, dar și funcționalitatea spațiului. Iată câteva criterii esențiale:

 • Izolare termică eficientă: Geamurile de bucătărie trebuie să ofere o izolare termică de înaltă calitate, pentru a menține temperatura interioară constantă. Acest lucru ajută la economisirea energiei și la menținerea confortului în bucătărie.
 • Rezistență la umezeală: Deoarece bucătăria este un mediu cu niveluri ridicate de umiditate și variații de temperatură, geamurile trebuie să fie rezistente la umezeală și să nu se deterioreze în timp.
 • Ușurință în curățare: Alegerea unor geamuri ușor de curățat este importantă în bucătărie, unde pot apărea stropi de grăsime sau pete, mai ales că acestea sunt dificil de curățat.
 • Design estetic: Aspectul geamurilor este important în amenajarea bucătăriei. Alege modele care se potrivesc cu designul general al spațiului și care contribuie la aspectul estetic al acestuia.

Tipuri de geamuri din termopan pentru bucătărie

Există mai multe tipuri de geamuri din termopan pentru bucătărie:

 • Geamuri fixe: Acestea sunt geamuri care nu se deschid, dar permit luminii naturale să pătrundă în bucătărie. Sunt ideale pentru spații în care ventilația suplimentară nu este o prioritate.
 • Geamuri batante: Aceste geamuri se deschid în interior și sunt ușor de deschis pentru a permite circulația aerului. Acestea pot fi plasate deasupra blatului de lucru sau a chiuvetei.
 • Geamuri culisante: Geamurile culisante se deschid printr-o acționare orizontală, economisind spațiu și permițând accesul la exterior. Sunt ideale în cazul în care ai o terasă sau un spațiu de luat masa în aer liber în apropiere.
 • Geamuri pivotante: Aceste geamuri se deschid de-a lungul unei axe, permițând circulația aerului în interiorul bucătăriei. Sunt ideale pentru iluminatul natural și pentru crearea unei deschideri mari spre exterior.

Întrebări frecvente despre geamurile de bucătărie:

Cum se amenajează fereastra de bucătărie?

Amenajarea ferestrei de bucătărie poate include adăugarea draperiilor sau a jaluzelelor, în funcție de preferințele tale, dar și de designul general al bucătăriei. De asemenea, poți adăuga elemente decorative, cum ar fi flori sau mici tablouri. 

Cum să asiguri o bună circulație a aerului în bucătărie?

Pentru a asigura o bună circulație a aerului în bucătărie, deschide periodic geamurile pentru a permite aerului proaspăt să intre. Utilizează un ventilator sau o hotă pentru a elimina aburul și mirosurile neplăcute.

Ce tip de deschidere este recomandat pentru fereastra din bucătărie?

Alegerea tipului de deschidere depinde de spațiul disponibil și de preferințele tale. Geamurile batante și culisante sunt ideale pentru ventilație, în timp ce geamurile fixe sunt potrivite pentru iluminatul natural. Geamurile pivotante oferă un aspect contemporan și o deschidere mare.

Hauzen este modul nostru de a te ajuta să beneficiezi de produse bine făcute, dar mai ales corect montate, de către firme mici dar capabile, producători de tradiție, aflați în apropierea ta. Pentru ca tu să primești exact ce îți trebuie pentru spațiul tău, în deplină siguranță, la un preț corect, livrat rapid, în timp ce achiziția ta susține economia locală.

Alege fereastra potrivită

WA button WA button